viernes, 5 de octubre de 2007

CONSELL COMARCAL DEL MARESME.

Medi Ambient
Servei de control ambiental
OBJECTIUS
Millorar la qualitat de vida dels ciutadans tot reduint, mitjançant controls i inspeccions a les empreses, l'impacte i l'afectació que la contaminació atmosfèrica i acústica pot tenir en la salut de les persones. Els controls i les inspeccions s'efectuen en totes les empreses de la comarca que potencialment poden provocar brots de contaminació.

USUARIS Tots els ajuntaments de la comarca

FUNCIONAMENT
Es fa un control sistemàtic de totes les empreses i industries de la comarca per evitar que generin contaminació atmosfèrica i acústica i s'elaboren informes tècnics específics sobre aquesta matèria. A més de les inspeccions que es fan d'ofici, a petició dels ajuntaments també s'inspeccionen altres activitats econòmiques i privades. El servei també elabora mapes acústics de la comarca i presta assistència tècnica als ajuntaments sobre temes de control ambiental.

ORIGEN
Consell Comarcal del Maresme.

COMPROMISOS 2007 – 2011

Incrementar un 100% el nombre d'inspeccions industrials que es realitzen a les empreses de la comarca
Elaborar el mapa acústic del Maresme
Establir convenis de col·laboració amb tots els ajuntaments de la comarca
Millorar el finançament del servei per tal d'incrementar la seva dotació tècnica i desenvolupar les funcions encomanades amb plenes garanties
RESPONSABLE: Jordi Bonet CONTACTE:Tel.: 93 741 16 14 Fax: 93 757 21 12 A/e:jbonet@ccmaresme.cat
HORARI: Dilluns, Dimecres, Dijous i Divendres, de 9:00 a 15:00h.Dimarts, de 9.00 – 14.30h i de 16.30 - 19.00h.
NOTA : El senyor Alcalde de Dosrius i President del consell comarcal, té sota la seva responsabilitat un departament de Medi ambient amb uns objectius i funcions,els objectius d’aquesta legislatura estan clars,el que no tinc clar es si siguent conscient l’alcalde de Dosrius del problema que afecta als veïns la Cantera del Rocar,les inspeccions que han fet i faran dins aquesta legislatura el Consell Comarcal a la Cantera KM5.
Esperem que com alguns comenten que per el fet de que el Sr Josep Jo sigui president del Consell Comarcal,repercutirà i millor per el nostre poble,així espero que sigui i que no s’oblidi entre d’altres d’executar controls de la cantera a traves del Consell Comarcal.¿Els farà?,en breu contactarem amb el Consell Comarcal per no obstant reclamar-ho nosaltres,evidentment “ inspeccions de control “.

No hay comentarios: