lunes, 22 de octubre de 2007

¿POLITICS CATALANS?¿PERQUE SON CATALANS?

Que tenen els politics i partits, que representen a mes de que tenen l’obligació de defensar Catalunya ,en el seu cervell?

Aqueta pregunta me la faig cada dia,¿no entenen les formacions politiques i els seus representants,que el bé de Catalunya esta en la unitat de Catalunya i Catalans?
En comptes de tirar-se pedres i critiques uns Catalans als altres , en aquells problemes que afecten als ciutadans amb independència de ideologies polítiques i formes d'entendre l'estat,( RENFE, ESTATUT D’AUTONOMIA,etc...), tenim que defensar el que el sistema ens deu per legitimitat democràtica. Es mes racional que els partits Catalans demanin a L’estat Espanyol que solucionin les deficiències que tenim els Catalans que no pas ens tirem els plats per el cap tots els Catalans per esbrinar quin Català o partit polític Català en té la culpa. Els ciutadans,politics,i d’altres d’ideologies centristes però de dretes, tenen que estar contents de que els Catalans no estiguem units i haguem perdut el camí del seny Català.
Al dir unitat Catalana no parlo de nacionalisme Català sinó d’igualtat entre estats,tant siguin Europeus o no; existeixen coses que el temps no pot aniquilar com son la cultura, les costums i la llengua Catalana,fruit de la historia dels nostres avantpassats,la guerra que tenim que portar a terme nomes tenen unes armes vàlides, l’arma del seny,l’arma de la igualtat entre tots els essers humans amb independència don han nascut,l’arma del diàleg de mútua comprensió,l’arma de la pau, etc...
Però m’agradaria fer una pregunta perquè tothom reflexionem una mica i ens adonem de com esta i com funciona el sistema.

¿ On estan els sindicats entre d’altres,y “ socialistes “ per defensar els treballadors que utilitzen el tren per treballar i ara els obliguen a agafar el BUS?
Serà que la resposta es que governen a Catalunya els Socialistes.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Jo crec poder contestar-te a una part de la pregunta.
Amb refereixo a on son els sindicats front la situació que descrius.
Et convido a tu i als teus "lectors", a llegir el que diu a aquest enllaç. Nomes com a mostra del que fa CCOO, per exemple.

http://www.europapress.es/00059/20071022191611/rodalies-ccoo-exigeix-suspensio-immediata-les-obres-lave-fins-puguin-considerar-segures.html

o aquest, per coneixer millor l'acció dels sindicats progresistes

http://www.ccoo.cat/index2.htm

L'altre part de la pregunta, tot i que evident, millor que te la respongui un "socialista".

Salut

Eduard Garcia
Esquerra Dosrius