viernes, 6 de julio de 2007

EL PRESIDENT COMARCAL DE CIU DEIXA LA PRESIDENCIA

Maresme. Manel Rodríguez deixa la presidència comarcal de Convergència al Maresme

T. MÁRQUEZ. Mataró

Cop inesperat en el si de Convergència a la comarca. El president, Manel Rodríguez, que va ser nomenat el 2004, va anunciar en la darrera executiva comarcal, feta dimecres a la nit, que renunciava al càrrec «per un estricte i únic motiu de feina». Segons va confirmar ahir l'encara president de Convergència al Maresme, una reestructuració de l'empresa familiar en la qual treballa des del 2005 ha fet possible una oferta de feina «a la qual no puc renunciar i que em fa impossible compaginar amb la tasca política». La formació nacionalista ha convocat una assemblea extraordinària el proper 23 de juliol en la qual s'haurà d'escollir el successor de Rodríguez. Tot fa pensar que el regidor de Cabrils Xavier Badia accedirà al càrrec i mantindrà «una línia continuista». Tot i això, el mateix Rodríguez no descarta que en aquest període es pugui articular una llista alternativa.
Manel Rodríguez va arribar a la presidència de CDC després d'imposar-se a la candidatura encapçalada pel mataroní Joaquim Fernández, que després d'un temps de certa llunyania, va acabar incorporant-se a l'executiva comarcal. Rodríguez assegura que la formació passa per «un moment dolç» a la comarca. «Hem entrat al govern del Consell Comarcal, hem incrementat el nombre de militants i vam guanyar les eleccions municipals a quinze pobles, dos més que el 2003», va recordar.
MANEL RODRÍGUEZpresident de cdc del MaresmeEscollit el 2004, renuncia al càrrec per motius de feina
NOTA : Esperem que el nou president aposti mes per la juventud,no nomes de paraula,sino de fets,encara que el Sr. Manel Rodriguez s'ha d'entendre que ha fet el que ha cregut mes oportú en cada moment i no sempre s'escull la millor opció.En el cas de l'agrupació local de Dosrius en les eleccions 2007,modestament,crec que no va estar a l'alçada de les circumstancies,però el president local tampoc,que malgrat l'esforç que va fer en una única direcció per arribar a un camí no del tot eficaç,si el consens hagues estat mes globalitzat,el final electoral podria haver estat el mateix o no,però l'equip segurament estaria mes ferm i unit.El Passat es passat,cal recordar-lo per no tornar a topar en el present ni en el futur.
CIU ha donat suport finalment al PSC i en concret al Sr. Josep Jo(Alcalde de Dosrius) per presidir el Consell Comarcal,en breu possiblement palparem moviments en la direcció de CIU de Dosrius així com alguna possible actuació de militans i simpatitzants locals.Anim als companys de CIU mes pròxims a nivell personal,obviament a tots també.

No hay comentarios: