jueves, 27 de septiembre de 2007

Felicitats a l'independent AM2000 pel Geriatric.

Maresme. Arenys de Munt farà un geriàtric nou a Can Xicoi i habilitarà l'edifici de l'actual com a casal de la gent gran L'Ajuntament farà una concessió a una empresa privada per construir el centre

LL.M.. Arenys de Munt .
La residència d'avis Verge del Remei d'Arenys de Munt es traslladarà a un edifici nou situat a Can Xicoi. El centre, l'únic públic que hi ha al poble, disposa ara d'unes instal·lacions que fa temps que havien quedat obsoletes i que havien estat objecte de crítiques per part dels jubilats. La intenció ara és substituir l'equipament per un de nou i que sigui una empresa privada qui s'encarregui de la gestió i la construcció del geriàtric. Un cop quedi buit el centre, l'Ajuntament hi habilitaria un casal per a la gent gran.

L'alcalde d'Arenys de Munt, Carles Mora (AM2000), assegura que fa temps que manté trobades amb empreses que estarien disposades a tirar endavant el projecte. «L'Ajuntament està enllestint ara un estudi de viabilitat i un cop fet elaborarem un plec de condicions perquè els diferents operadors facin les ofertes», assenyala. El futur geriàtric es construirà en una parcel·la d'uns 2.000 metres quadrats situat a la zona de Can Xicoi, a l'entrada del municipi. La previsió del govern municipal és fer un centre amb capacitat per a uns 60 residents i algunes per a centre de dia.
Mora admet la necessitat de disposar d'un nou equipament, amb tots els serveis i més modern perquè les instal·lacions actuals, situades al bell mig d'Arenys de Munt, a la Riera, fa temps que han quedat obsoletes. De fet, la segona tinent d'alcalde, Rosa Albiol (PSC), assenyala que el geriàtric no compleix actualment la normativa per manca d'espai. «No es tracta ara d'augmentar el nombre de places sinó de substituir les actuals i construir-les en un espai immillorable», hi afegeix Albiol. L'alcalde assegura que el cost del projecte de construcció de la nova residència oscil·larà entre els 2,5 i els 3 milions d'euros i que la previsió és que les obres puguin començar el 2008.
UN CASAL D'AVIS Carles Mora també va anunciar que un cop quedin buides les instal·lacions antigues del geriàtric, l'Ajuntament estudiarà habilitar-hi un casal de tres plantes per a la gent gran. «El local que ara tenim és molt petit i només hi caben unes 30 persones, per un col·lectiu cada cop més nombrós», defensa.
NOTA : Som del Poble en el seu programa de govern volia fer el mateix i de la mateixa forma.Això es fer les coses bé per el bé de la gent gran,i amb un cost molt baix per les arques municipals.Senyor Alcalde de Dosrius prengui nota

No hay comentarios: