lunes, 24 de septiembre de 2007

LA CANTERA DEL FAR PER LLEI NECESSITA L'AUTORITZACIÓ AMBIENTAL¿LA COMPLEIX?

Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya
DOGC núm. 4801 - 17/01/2007

[Sumari Índex del sumari Diaris Oficials disponibles Inici]

DEPARTAMENT DE MEDI AMBIENT I HABITATGE
ANUNCI d'informació pública sobre la sol·licitud d'autorització ambiental per adequar al sistema de la Llei 3/1998, de 27 de febrer, una activitat d'extracció de granit i fabricació d'àrids per a la construcció i obra pública al terme municipal de Dosrius. (Pàg. 1804)

ANUNCI
d'informació pública sobre la sol·licitud d'autorització ambiental per adequar al sistema de la Llei 3/1998, de 27 de febrer, una activitat d'extracció de granit i fabricació d'àrids per a la construcció i obra pública al terme municipal de Dosrius.
En compliment del que disposa l'article 4.2.b) del Decret 50/2005, de 29 de març (DOGC núm. 4353, de 31.3.2005), se sotmet a informació pública la sol·licitud d'autorització ambiental amb l'Avaluació ambiental verificada per adequar al sistema de la Llei 3/1998, de 27 de febrer, de la intervenció integral de l'Administració ambiental (DOGC núm. 2598, de 13.3.1998), l'activitat d'extracció de granit i fabricació d'àrids per a la construcció i obra pública el titular de la qual és l'empresa KM-5 International, SL, emplaçada a Paratge Can Batlle, al terme municipal de Dosrius.
La documentació està a disposició del públic, en hores d'oficina, a les dependències de l'Equip de Suport del Procés d'Adequació de la Direcció General de Qualitat Ambiental del Departament de Medi Ambient i Habitatge, av. Diagonal, 523-525, planta baixa, 08029 Barcelona, durant el termini de vint dies hàbils.
Així mateix, i amb la sol·licitud prèvia per escrit, la documentació també es pot consultar, durant el mateix termini i en hores d'oficina, a les dependències de l'oficina de gestió ambiental unificada (OGAU) dels serveis territorials del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la demarcació territorial que correspongui.
Durant aquest termini de 20 dies s'admetran totes les al·legacions que s'hi presentin per escrit.
Barcelona, 21 de desembre de 2006
Maria Comellas i Doñate
Directora general de Qualitat Ambiental
(06.355.048)
NOTA : l'AJUNTAMENT DE DOSRIUS QUE SOL DIR ALS CIUTADANS QUE ELLS NO TENEN COMPETENCIA,HA EMES L'INFORME FAVORABLE PER QUE LA CANTERA tingui l'autoritzacio ambiental, LA PREGUNTA ES :
¿PERQUE NO HA FET L'INFORME DE " NO FAVORABLE"? ¿HA TINGUT EN COMPTE LA OPINIÓ DELS VEÏNS AFECTATS ABANS D'EMETRE L'INFORME FAVORABLE?¿PERQUE? ANEU A L'AJUNTAMENT A DEMANAR EXPLICACIONS.

No hay comentarios: