sábado, 19 de mayo de 2007

DEBAT ELECTORAL DEL PAVELLO DE DOSRIUS

El divendres dia 18 de maig,l’associació de veïns de Can Massuet va coordinar un debat electoral de totes les forces polítiques del nostre poble. Aprofitem des de aquí felicitar a l’associació per l’iniciativa,i a tots els candidats que van assistir,el señor Corvalan del Partit Popular no va poder assistir, i la segona de llista el va substituir.
Realment va estar molt bé i amb una assistència considerable, pot ser el fet de ser divendres a les set i mitja de la tarda,i que molta gent treballa que no hagués assistit mes públic. Crec que algun dels candidats pensaran que ho podrien haver fet millor,però tots vàrem fer el màxim esforç per expressar el que pensem sobre la participació ciutadana, inversions e infraestructures,serveis a les persones,etc...
El que si volem transmetre,es que el dia 27 de maig votem amb seny i conscients de que ofereixen els partits en el seu programa de govern,perquè en definitiva el compromís de cada partit amb el que pretén fer al poble esta mostrat en el programa. Fan falta aires nous,ganes de fer coses i trencar amb la majoria absoluta, Som del Poble demanem el que oferim :
“ COMPROMIS “

No hay comentarios: