lunes, 28 de mayo de 2007

RESULTATS ELECCIONS MUNICIPALS 2007

Escrutado 100%

Total votantes

2.133

58,53%

Abstención

1.511

41,47%

Votos nulos

10

0,47%

Votos en blanco

51

2,39%

Concejales a elegir 11

Candidaturas

Votos

Concejales

PSC-PM

993

46,77%

7

CIU

403

18,98%

2

PM-EPM

248

11,68%

1

PP

190

8,95%

1

SOM-P

87

4,10%

ESQUERRA-AM

85

4,00%

PH

40

1,88%

CUP

26

1,22%


En primer lloc,agrair als 87 ciutadans que han dipositat la seva confiança en Som del Poble, aquesta no quedarà en buit, perquè des de l’oposició no representativa al consistori , treballarem de valent per reivindicar allò que en el nostre programa portàvem i volèm.
S’inicia una nova etapa en la política municipal de Dosrius,amb mes partits que mai reivindicant allò en que creuen. Es apassionant el que succeirà en aquesta nova legislatura amb el nostre esforç i empenta,les nostres formes de reivindicació trencaran lo tradicional,caldrà veure com actuen les altres formacions amb i sense representació.
Reflexionant sobre el succeït electoralment penso que els companys de CIU com segona força política l’hi caldrà reflexionar i molt sobre el succeït si volen treure el govern al PSC, sota el meu parer tenen que innovar estratègies polítiques, si no actuen amb temps,les pròximes els hi serà mes difícil encara, perquè els petits d’ara es poden fer més grans. El PP obté representació gràcies al seu elector fidel més un augment envers les anteriors considerable. Progrés Municipal ha estat el més perjudicat amb l’augment de Candidatures perdent un regidor. La resta de candidatures ,inclosa la nostra, estic convençut que treballaran de valent i que òbviament desitjàvem millors resultats. Ara no obstant comença una cursa política que durarà quatre anys,les posicions d’arribades i els premis els donarà el ciutadà,el tret de sortida es avui,sort a tothom en el trajecte.

Per acabar felicitar electoralment al PSC perquè per el motiu que sigui ,la majoria del poble ha decidit que governi aquesta legislatura, i dedicar-li unes dites :

Quien se venga después de la victoria es indigno de vencer.

Voltaire (1694-1778) Filósofo y escritor francés.

La democracia es el gobierno del pueblo, por el pueblo, para el pueblo.
autor: Abraham Lincoln

1 comentario:

Edgar Ollés. dijo...

amb el poble, pel poble.

Progrés Municipal va inspirar el seu eslògan en aquesta cita cèlebre que va fer Abraham Lincoln. I els governs, millor si governen des de la minoria; això explica, entre d'altres raons, perquè nosaltres vam dir que no entrariem a formar part de cap govern amb ciu i psc. Molta gent s'omple la boca que no vol poltrona i, a la més mínima, corrent a apoltronar-se si el repartiment de regidors ho permet. En aquesta ocasió, es preparen quatre anys de picar més ferro fred, però hi serem amb la mateixa actitud que fins ara.