miércoles, 23 de mayo de 2007

PROMESES ELECTORALS DE PROGRES MUNICIPAL

En el debat electoral,la formació de Progrés Municipal va prometre al poble que no pactaria amb els dos partits majoritaris. Això des de Som del Poble opinem honestament que es precipitat, perquè en un moment donat , no se sap mai que es el millor per el poble. El problema no es amb qui pactes sinó perquè pactes, i amb quin benefici per el poble,perquè els resultats electorals donaran per el que donaran,i el marge de maniobra serà el que el poble decideixi. I tancar les portes a qui vol amb la seva visió de poble,treballar per el poble, no es ni procedent ni encertat. No es convenient entrar en un estat de incapacitat d’acció executiva municipal ,per culpa de promeses adquirides amb previsions hipotètiques futures. Som del Poble no pensa amb pactes futurs ,el que pensem i volem es que diguin el que diguin les urnes,el poble guanyi.

1 comentario:

Edgar Ollés. dijo...

Apreciat Cristobal Garcia,

Progrés Municipal va confirmar que no entraria a cap govern on hi hagués PSC o CiU per coherència en el nostre discurs i com a mostra d'honestedat política. No formarem part de governs amb estils del passat. Això no vol dir que no poguem votar a favor de les bones propostes que qualsevol dels dos grups puguin portar a discussió. Això no vol dir que no dialoguem, ni que no busquem el consens en tots els temes que es discuteixin.
Això no vol dir que no fem propostes serioses, com les d'ahir. I ahir demanavem COMPROMÍS, QUE ES DIGUIN LES COSES CLARES, QUE NO ES RESERVIN OPINIONS. Això és el que fa Progrés Municipal. Seguirem en contacte.