viernes, 25 de mayo de 2007

PLE MUNICIPAL DEL 24-05-2007

En aquest ple municipal, l’equip de Progrés Municipal va presentar tres mocions, les tres van quedar suspeses fins el pròxim ple a petició d’un regidor de CIU i amb l’aprovació total del PSC, sumades a un vot d’un regidor de CIU,tots ells van al·legar que el pròxim equip de govern que esculli el poble decideixi sobre les mocions entenen que Progrés les presentava més per temes electoralistes que no pas d’altres. Personalment opino que eren mes per temes electoralistes que d’altres però no obstant es totalment legítim que Progrés les presentes,esta en el seu dret d’exercici;però l’espectacle que es va veure ahir va ser un cop mes, trist, entenem que a vegades per pressions un pugui despistar-se ,que no es correcte evidentment,però si et despisten els nervis en la teva contra, es té que saber dir un “ disculpi’m “,un cop més s’ha demostrat que el consistori necessita aires nous amb un canvi radical.
No es poden polititzar temes personals que no toquen,en un consistori que la única finalitat es la de servir al poble, es una llàstima que no existeixin mitjans de comunicació al poble per que la gent des de casa seva pugui escoltar els plens municipals i valorar la feina que fan els regidors,i com la fan, per entendre de primera mà el que cal al poble i perquè. Esperem que les urnes ajudin com cal al nostre poble.
El millor del ple va ser la participació ciutadana,esperem que la ciutadania segueixi amb aquesta línia ,lo pitjor, la falta de formes en moments concrets i puntuals. Fins i tot al acabar,un bon amic que milita a la llista d’esquerra republicana va comentar-me i amb molta raó “ això es té que acabar,no podem consentir aquestes formes de fer política “,doncs tens tota la raó amic meu, esperem que ja que ara excepte el PSC els Alcaldables son tots nous, i molts integrants de llistes també , provoquem un canvi d’actuació, perquè amb aquestes formes de fer, s’allunyen de la cordialitat democràtica i llibertats individuals.

“FEM-HO JUNTS”

No hay comentarios: