martes, 11 de noviembre de 2008

OBAMA OBABIEN

El pròxim president d’Estats Units,serà el Sr.Obama,crec que es un repte doble la conseqüència del que l’elector ha escollit;en primer lloc pel color de la pell i la genètica del senyor Obama, els afroamericans i també els hispans,es sentiran mes protegits amb aquest bon orador,el futur president sap que ha guanyat gracies principalment ha aquest sector de la població,per l’altre defensar els interessos i donar confiança als capitalistes i conservadors, esperem que faci la feina be,no tant sols per els interessos dels americans,sinó per els interessos mundials.
Una bona gestió del futur president ,que confio plenament en que ho farà, pot portar a curt termini el sanejament econòmic progressiu d’Europa,que bo i no estant tant malament com America,anem per el mateix camí. El govern espanyol ha tret una sèrie de mesures pal·liatives insuficients dirigida a un sector de la població especifica i que els catalans trauran poc profit.¿Qui té una hipoteca que no superi els 170.000 €? ¿Perquè 170.000 €?Doncs perquè el banc d’Espanya avala la diferencia sobre l’amortització i capital al total quota durant un any. es a dir que els bancs demanen garanties al govern. Doncs que faran amb els 100 mil milions d’Euros que l’estat capitalitzarà a la banca. Es senzill,la banca seguirà amb la seva política de prestems (sempre amb garantia),sense solucionar el problema als ciutadans amb mancances de garanties i per suposat econòmiques. Les empreses Catalanes estan en un moment de morositat delicat,la Generalitat no posa fil a l’agulla i esta amagada sotal l’ala socialista de Madrid.Si la Generalitat cobra impostos,doncs també té la obligació de ajudar a l’empresari i als ciutadans.¿Que fa el nostre govern Socialista i d’entesa per els catalans?¿Quines mesures de la seva competència han pres? Que cadascú reflexioni amb la seva problemàtica individual i col·lectiva, però si seguim en aquesta línia en breu entrarem en un estat de paralització laboral col·lectiva com mai s’ha vist ni hem viscut.
Ja va siguent hora de redistribuir la riquesa per els que ho necessiten de debò,amb politiques eficients i dirigides directament al problema del ciutadà a nivell individual.¿Perquè no una assistenta social econòmica,tant per empreses com ciutadans de peu?¿Disbarat o possible?

No hay comentarios: