lunes, 17 de noviembre de 2008

PENSAMENTS AL AIRE LLIURE

Quant l’odi esta per sobre del que mes estimem es absurd, en primer lloc perquè una tercera persona (petit), pot i rep les conseqüències del adult.
Pots fer allò que creguis per convicció, però que no afecti al menut que mes estimem, perquè es de suposar que es així. La persona que actua així,pot fer-ho per dos motius;en un pot esser primer lloc per odi al passat acumulant dels rumors de la mala gent,en segon lloc influenciat per qui t’envolta,però el que mai té que obviar la persona es la responsabilitat que té entre mans,fruits y d’arrels de conviccions passades. Molt possiblement he comès errors com tot esser humà y possiblement m’equivoqui endavant,y estic d’acord en assumir els meus actes, però això no dona dret a ningú a afectar a terceres persones que no tenen cap culpa,y menys quant aquests no tenen la opció de triar el destí que diàriament tenen que viure.
Els actes que fem a la vida es en repercussió d’altres que ens afecten,y cadascú actua com creu convenient en aquell moment.
Acertadament o equivocadament, tots tenim el nostre punt de vista sobre les coses,això no vol dir que tinguem tota la raó, però part de les dues visions si. En fi he volgut fer una reflexió en veu alta i generalitzant i resumint aquest escrit :

“ El passat no podem millorar-lo,doncs està escrit ,però el present i futur si el podem escriure “

1 comentario:

Anónimo dijo...

z