martes, 19 de junio de 2007

E-MAIL ENVIAT DE SOM-P SOBRE LA CANTERA DEL FAR A LA PLATAFORMA EL ROURE

A/A. Plataforma el ROURE

Apreciats i distingits senyors,

El motiu de la present es per informar-vos que des de el partit polític Som del Poble hem iniciat uns tràmits executius sobre el greu perjudici que tenim a Can Massuet per la Cantera de pedra,que estan a dades annexes. Una acció va dirigida al Síndic de Greuges i l’altre a l’ ajuntament de Dosrius. Seria de gran ajut per unificar forces si vostès s’unissin a la causa detallada en els escrits,poden així ampliar el front de la protesta.
Els informo que hem mantingut contactes amb l’associació de veïns de Can Massuet el Far,que resumidament expliquem al nostre blogger, que vostès poden consultar si desitgen,indicant-nos l’associació que ens adrecem a vostès.

Ens agradaria saber el que pensa la seva plataforma sobre la existència de la Cantera i sobre el greu perjudici que està ocasionant als veïns pròxims a la mateixa i envers la no reforestació,seria de gran ajut saber per escrit el seu posicionament. A la espera que desitgin donar-nos el seu parer,per fins i tot fer accions conjuntes futures sobre la Cantera , a la espera de noticies de la seva plataforma, rebin cordials salutacions.

ATENTAMENT CRISTOBAL GARCIA

ADREÇA DE CORREU ELECTRÒNIC : somdelpoble@hotmail.com
NOTA : AQUEST ESCRIT ESTA ENVIAT DESDE AVUI,ESPEREM QUE ENS AJUDIN A CONSEGUIR L'OBJECTIU QUE BUSQUEM PER EL BENESTAR DELS VEÏNS I DEL MEDI AMBIENT,TOTS UNITS PODEM. ANIREM INFORMANT SOBRE ELS ACTES I POSICIONAMENTS.

No hay comentarios: