sábado, 2 de junio de 2007

REFLEXIO SOBRE ERC

Estic pensant en futur,sobre successos que passen al present,sobre Esquerra Republicana,la meva intuïció em fa pensar que Esquerra trencarà a les pròximes Autonòmiques amb el famós tripartit,en primer lloc per els resultats electorals en general ,en segon lloc perquè les bases mes radicals estan boicotejant internament la comitiva nacional,crec que el missatge del Sr. Portabella (Candidat d’ERC a Barcelona),es l’avançada d’esquerra a un canvi d’actuació política envers el que nomenen l’agrupació de les esquerres, i la confirmació que “REAGRUPAMENT.CAT” esta mobilitzant i molt les bases mes radicals d’esquerra republicana, i l’electorat no paeix que Esquerra Republicana, que sempre ha reivindicat l’independència de Catalunya,com a eix bàsic de la seva política,gracies a ells el PSC amb el senyar Montilla dirigeixin el nostre país amb els interessos mes aviat del PSOE a Espanya , que no pas els de Catalunya únics i exclusius;aquest fet prou important i realment trist per els militants independentistes d’esquerra,haurien de reflexionar i,o be marxar a la CUP,o bé donar suport electoral i militar a CIU,formacions que d’interessos a Madrid tenen només que per interessos únics i exclusius per els Catalans.Cosa que ERC no ha demostrat tenir. Esperem que a partir d’ara Esquerra s’agrupi amb qui nomes té interessos a Catalunya i la suficient força electoral per desequilibrar fins i tot el govern central democràticament per interessos catalans,es evident que es CIU.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Quan dius que la gent d'ERC hauria de passar-se a les CUP o a CIU, per que son partits que no tenen interessos a Espanya, imagino que haures tingut un lapsus lingue i t'has oblidat del pacte de CIU amb el PP, no?
Per altre banda, com pot una persona amb tarannar d'esquerra agrupar-se amb CIU? I si el que li pesa mes a aquesta persona es l'esperit independentiste, que hi trobarà a CIU d'independentisme?
Siguem seriosos. Es clar que la gent d'esquerra estem d'alguna manera emprenyats amb la direcció. LA plaga del tripartit, esta fent que l'autentic esperit de la gent d'esquerra no surti a la llum.
A mes, ja els hi agradaria a molts partits, tenir unes bases com les que te la gent d'esquerra, amb tarannar assembleari.
Aquests episodis, que per altre banda queden una mica lluny de la politica municipal que ens cal a Dosrius, no son mes que l'inici d'una nova Esquerra, que està donan un toc d'atenció a la direcció, per que no perdi el nord.

NOTA: Quin sentit te que des de SOM-P es dessitji que CIU aglutini una possible fuita de militancia d'ERC. Somnis, dessitjos, no realitats.

Salut Cristobal.

Eduard Garcia