lunes, 25 de junio de 2007

MES ESFORÇ FET SOBRE LA CANTERA

ENVIAT AL VICEPRESIDENT DE LA GENERALITAT :

EL PROBLEMA D'UN POBLE AMB UNA CANTERA DE PEDRA.

El motiu de la present es per informar-los de que a Dosrius i nucli de Can Massuet el Far,existeix una cantera de pedra,que afecta als veïns per la proximitat de la mateixa a les cases,molts veïns s’han adreçat a l’ajuntament a parlar-ne i l’administració diu que no pot fer res al respecte, els veïns estan molestos perquè quan esclaten amb dinamita per desmuntar ,les cases properes a la mateixa es sacsegen provocant esquerdes a les edificacions. La pròpia activitat crea un tràfic intens de camions a la vegada que una pols continuada embruta bona part del nucli de Can Massuet,així com que no estan repoblant des de fa quatre anys la part no explotable causant un impacte ecològic desastrós. Pregaríem amb caràcter d’urgència ,que instin a la institució que esta autoritzant dita explotació i si la mateixa compleix tots els requisits exigibles per que sigui completament legal la continuïtat de la Cantera. Estem disposats si no es prenen mesures correctores,fins i tot a manifestar-nos allà on faci falta,tant a Dosrius com a les oficines centrals de la Generalitat,prego s'ho estudiin amb curositat i seny.
RESPOSTA TEXTUAL DEL SEU GABINET :
Benvolguts,

Hem rebut la vostra comunicació adreçada al Vicepresident de la Generalitat de Catalunya. Us respondrem al més aviat possible.

Cordialment,


Gabinet del Vicepresident
NOTA : LA MATEIXA QUEIXA S'HA ENVIAT AL PRESIDENT DE LA GENERALITAT,AL DEPARTAMENT DE MEDI AMBIENT I HABITATGE,SERVEIS TERRITORIALS,I A D'ALTRES CONCELLERS DE LA GENERALITAT.

No hay comentarios: